login map bookmark help mail

Μάρτιος 2011

Νόμος 3918/2011: Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις

Ακολουθεί ολόκληρος ο Νόμος 3918 (ΦΕΚ Α’ 31/2-3-2011) που ψηφίστηκε στη Βουλή σχετικά με τις «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις». Στις διατάξεις του Νόμου γίνεται εκτενής αναφορά στη σύσταση του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), που τελεί υπό την εποπτεία των Υπουργείων Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και του οποίου η έναρξη λειτουργίας ορίζεται 6 μήνες μετά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου.

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΣΛ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΛΑΡΙΣΑΣ

Ν.Π.Δ.Δ

ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ   40                    ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ

ΤΗΛ.2410/621961

ΛΑΡΙΣΑ

 

ΠΡΟΣ

ΤΟΥΣ  ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

 

 

ΘΕΜΑ: Γενική Συνέλευση την Τρίτη  29 Μαρτίου 2011.

 

          Αγαπητοί Συνάδελφοι

 

            Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος  Λάρισας σας καλεί στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο METROPOL στην Πλατεία Ταχυδρομείου την Τρίτη 29 Μαρτίου  ώρα 7.00μμ.

ΘΕΜΑΤΑ:

¨      Ενημέρωση για την εφαρμογή του Νέου Νόμου 3852/2010 και επιπτώσεις στο άνοιγμα νέων φαρμακείων-ωράριο-εκπτώσεις.

¨      Ταμεία-Πολιτική Πληρωμών και πρωτοβουλίες για την αναστολή επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων δεδομένου ότι η εφαρμογή του REBATE δημιουργεί προβλήματα στην εξόφληση παλαιών οφειλών.

¨      Παρακαλείστε έως την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης να στείλετε υπογεγραμμένη και σφραγισμένη την Αίτηση-εξουσιοδότηση για τα ασφαλιστικά ταμεία.

¨      Την  Πέμπτη  31/3  ο Φαρμακευτικός Σύλλογος  σε συνεργασία με την Εταιρία MSD πραγματοποιεί εκδήλωση με την συμμετοχή των δύο συνεταιρισμών στο ξενοδοχείο Imperial  και ώρα 18.00μμ

 

ΟΠΑΔ (ΔΗΜΟΣΙΟ)

 

13η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ

13η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ

11-13 Mαρτίου 2011, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

250 εκθέτες από την Eλλάδα και 15 άλλες χώρες και με 20,000 επισκέπτες όλων των ηλικιών, η EKΠAIΔEYΣH αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Eλλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Eυρώπη.                           

H EKΠAIΔEYΣH καταφέρνει με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό να δώσει μία πλήρη εικόνα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων  στην Eλλάδα και το εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών και δια βίου εκπαίδευσης, στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.                                       

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν τη μάθηση σε όποιο στάδιο της πορείας τους κι αν βρίσκονται: μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενοι και στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον εκπαιδευτικό τομέα, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και οικογένειες που επιζητούν να επιλέξουν την κατάλληλη σχολή ή εκπαιδευτήριο για το παιδί τους.

H έκθεση είναι μία από τις πολυτιμότερες πηγές πλούσιων και αξιόπιστων πληροφοριών για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται στην Eλλάδα και το εξωτερικό.

 

Εκτέλεση συνταγών για ασφαλισμένους ΙΚΑ-ΕΤΑΜ που έχουν εκδοθεί από ιατρούς συμβεβλημένους με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ

IKA

Αθήνα 7 Φεβρουαρίου 2011 

                                                                                                         Αριθ. Πρωτ. 534   
                                                                   ΠΡΟΣ: 1. Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο
                                                                             2. Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής

ΒΙΟΠΟΛΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΥΣ

Σκεπτικό έργου.

Με δεδομένο ότι ο άνθρωπος κυριαρχεί στον πλανήτη μας, άλλοτε δημιουργικά, άλλοτε καταστροφικά, επελέχθη η ανθρώπινη μορφή - κλίμακα, από όλους τους άλλους οργανισμούς, ως φόρμα, για την εννοιολογική προσαρμογή του Γενετικού Κώδικα.

Δημιουργήθηκε έτσι μια αφαιρετική μορφή — φιγούρα, η οποία διατηρεί βασικά μορφολογικά στοιχεία της Δίκλωνης Έλικας ( μικρή - μεγάλη αύλακα, ζεύγη βάσεων, ελικοειδής κίνηση ), συντίθεται £ από τρεις περιστροφές των Πολυνουκλεοτιδικών Αλυσίδων, με τα δύο δεξιά άκρα να καταλήγουν ελεύθερα, συνειρμικά παραπέμποντας στον επ' άπειρον αυτοδιπλασιασμό, ενώ τα δυο αριστερά απολήγουν σε άκρα φιδιού, ενθυμίζοντας το πρωτεύον σύμβολο του θεού της Ιατρικής. Η όλη σύνθεση " αενάως κινούμενη " υπο-στηρίζεται σε ράβδο - κηρύκειο.

Σε ένα χώρο, σπουδής - έρευνας, κυρίως δε προσέλευσης και συνάθροισης νέων ανθρώπων, τοποθετήθηκε το συγκεκριμένο γλυπτό, το οποίο, παραστατικά ανατάσσει ενώ ταυτόχρονα ως " φιλόξενος οικοδεσπότης·" απευθύνει χαιρετισμό με το δεξί άνω άκρο και συνάμα καλεί σε καθημερινή τριβή με την επιστήμη για την εποικοδομητική μετάδοση - διαχείριση της πληροφόρησης.

Αντώνης Καρακωνσταντάκης

 

(κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος)

« Αύγουστος 2018 »
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Μικρές Αγγελίες

Δεν υπάρχουν αγγελίες

Φ.Σ. Λάρισας

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!

Γιορτάζουν

 

Website Hit Counters επισκέψεις